Telefoon

06-498 365 94

Email

kidogoshiatsu@live.nl

Openingstijden

Ma-vr: 09.00 - 15.00

 

Deze twee vormen van behandelen werken beide met energie, maar zijn geen massage. Bij zowel Reiki als Trance Healing wordt gebruik gemaakt van de universele kosmische energie. Deze energie is altijd en overal om ons heen en stelt ons in staat te leven. Deze energie voedt ons lichaam en onze geest.

Een reiki behandeling duurt ongeveer een uur. U ligt hierbij op een massagetafel, eventueel toegedekt met een warme deken. Ik leg mijn handen op diverse plekken op het lichaam en laat de energie doorstromen. Reiki geeft een diepe ontspanning. Het kan zijn dat u tijdens de behandeling in slaap valt.

Bij een trance healing ligt u op een massagetafel, eventueel toegedekt met een warme deken. Tijdens de behandeling wordt u licht aangeraakt, maar ook op afstand behandeld. Doel van de behandeling is het zuiveren van de aura en chakra’s. Hierbij maak ik gebruik van geluid van onder andere klankschalen, kabulonga en de regenmaker. Ook maak ik gebruik van smudge veren. Ook deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Beide technieken kunnen worden gecombineerd. Het is ook mogelijk om healing te combineren met een shiatsu behandeling.

Het is prettig om na een behandeling de dag rustig voort te zetten om de ontspanning zo wat langer vast te houden. Ook is het belangrijk voldoende te drinken.