Telefoon

06-498 365 94

Email

kidogoshiatsu@live.nl

Openingstijden

ma-vr: 09.00 - 15.00 (op afspraak)

Bij deze behandelingen wordt gewerkt met de universele kosmische energie. Deze energie is altijd en overal om ons heen en stelt ons in staat te leven. Deze energie voedt ons lichaam en onze geest.

Emotionele blokkades, trauma’s en nare ervaringen worden opgeslagen in ons lichaam. Zonder dat we ons ervan bewust zijn kunnen er blokkades ontstaan die kunnen leiden tot (onverklaarbare) klachten. Ook kunnen klachten ontstaan vanuit gebeurtenissen en trauma vanuit de voorouderlijke lijn. Je neemt dan als het ware de ballast over van je ouders, die het op hun beurt weer van hun ouders hebben overgenomen. Dat betekent dus dat het in feite niet jouw klachten en trauma zijn.

Tijdens de shiatsu massage gaan we opĀ  zoek naar deze blokkades en helen deze. Het is een zachte methode, waarbij je in een lichte trancetoestand bent, maar waarin je volledig regie hebt over wat er gebeurt. Je bepaalt zelf het tempo. Er kan bij gepraat worden, maar dat hoeft niet.

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel, eventueel toegedekt met een warme deken. Tijdens de behandeling wordt u licht aangeraakt, maar ook op afstand behandeld. Doel van de behandeling is het oplossen van blokkades, en het zuiveren van de aura en chakra’s. Hierbij maak ik eventueel gebruik van geluid van klankschalen, de kabulonga en de regenmaker. Ook maak ik gebruik van smudge veren.

Het is prettig om na een behandeling de dag rustig voort te zetten om de ontspanning zo wat langer vast te houden. Ook is het belangrijk voldoende te drinken.