Telefoon

06-498 365 94

Email

kidogoshiatsu@live.nl

Openingstijden

ma-vr: 09.00 - 15.00 (op afspraak)

Gelukkig mag ik je weer ontvangen.  Het Coronavirus is nog steeds actief en daarom zijn er vanuit de beroepsorganisatie spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

Ik plan mijn afspraken zo dat er voldoende tijd tussen twee behandelingen zit en cliënten elkaar niet tegenkomen.

Blijf thuis indien jij of een van de gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht je afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Kom op tijd, maar niet te vroeg. Gebruik de deurbel. Ik laat je dan binnen via de deur die direct uitkomt in de praktijk. Op deze deur staat het bordje ingang. Kom niet zelf naar binnen.

Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep; Ook aan jou vraag ik je handen te wassen voor dat je plaatsneemt.

Neem een hoeslaken of  twee grote handdoeken mee op te liggen en iets om je toe te dekken (dekentje of grote handdoek)

Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt.

Hieronder vind je de link om te gaan naar de leidraad infectieprefentie Covid.-19. In mijn praktijk wordt gewerkt volgens deze leidraad.

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of onderweg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.