Telefoon

06-498 365 94

Email

kidogoshiatsu@live.nl

Openingstijden

ma-vr: 09.00 - 15.00 (op afspraak)

Mijn naam is Imelda Hutten, ik ben 54 jaar. Behalve shiatsu therapeut ben ik  getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen.

In 2002 ben ik begonnen met de opleiding shiatsu massage en shiatsu therapie aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai – Instituut voor Massage Therapie ShuHaRi te Nijmegen/Amersfoort. In 2005 heb ik deze opleiding afgerond. Hierna ben ik gaan werken als shiatsu therapeut in een praktijk voor acupunctuur in Elst. Daar heb ik ongeveer een jaar gewerkt. In dat jaar ben ik ook mijn eigen shiatsu praktijk begonnen. Aanvankelijk werkte ik naast mijn reguliere baan in mijn praktijk. Vanaf 1 januari 2012 ben ik fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk.

Massage, en vooral oosterse geneeswijzen heeft altijd mijn belangstelling gehad. De mens, lichaam en geest, wordt als een geheel gezien. De massage wordt niet beperkt tot het aangedane lichaamsdeel, maar het gehele lichaam wordt behandeld, waarbij de aandacht is gericht op het behandelen van de oorzaak van de kwaal, waardoor de klachten logischerwijs ook zullen verdwijnen.

Naast shiatsu-massage geef ik ook lomi lomi, guasha, Dorn & Breus therapie, reiki en trance healing en EFT (Emotional Freedom Techniques) behandelingen. De diverse technieken kunnen worden gecombineerd, maar dat hoeft niet. Ook ben ik geïnteresseerd in edelstenen en de werking van edelstenen. Regelmatig adviseer ik mensen over welke steen ze zouden kunnen dragen bij bepaalde klachten.

Verder geef ik workshops en cursussen (Kidogo Workshops & Talkingstick Training)