Telefoon

06-498 365 94

Email

kidogoshiatsu@live.nl

Openingstijden

ma-vr: 09.00 - 15.00 (op afspraak)

Kidogo worshops heet tegenwoordig Talkingstick Training

We helpen je talenten te ontwikkelen en nieuwe inzichten te krijgen in je ontwikkeling door concreet inzicht te bieden in jouw talenten en kwaliteiten. De trainingen bestaan uit 20% theorie en 80% oefenen.

Workshop: De WK voetbalfinale: Nijmegen, Eindhoven, Amsterdam of Barcelona

In de vorm van een management game kunnen teams (bedrijven, sportclubs, politieke organisaties) op een andere manier leren samenwerken. Iedereen speelt een rol. Binnen die rol ga je die vaardigheden gebruiken waar je goed in bent, of die je juist wilt ontwikkelen.

Deze game is speciaal ontwikkeld door Kidogo workshops. De workshop wordt georganiseerd op aanvraag. Minimaal aantal deelnemers 10 personen).

Excellent Onderhandelen

Een tweedaagse training voor groepen / teams / bedrijven. In deze leer je de methodes om principieel te onderhandelen, gebaseerd op de Harvard Methode. Naast de ‘harde’ kant van onderhandelen, is er vooral ook aandacht voor je eigen houding. Hoe zit jij in je vel? Sta je stevig met beide benen op de grond? En je leert hoe je ook door je eigen houding ((non)verbaal, mentaal en fysiek) invloed hebt op de onderhandelingssituatie waarin je zit. Na het volgen van deze training ben je echt in staat effectiever te onderhandelen in zowel je werk als privĂ© leven. Een belangrijk onderdeel is het oefenen met een trainingsacteur en/of met je collega-deelnemers.

Communicatietraining

Kidogo Workshops verzorgt communicatietrainingen op maat voor bedrijven en organisaties. Centraal staat hierin het oefenen met een trainingsacteur.

Stuur een mail naar kidogoshiatsu@live.nl als je op de hoogte gehouden wilt worden over een volgende workshop.