Online workshop Edelstenen

Welke edelsteen “voelt” goed? Welke edelsteen is het mooiste? Welke edelsteen past bij mij?

Ondervind dit aan den lijve, tijdens de online workshop edelstenen!

Krijg een setje met 8 stenen thuisgestuurd, om deze te bekijken en te voelen. Ga erna op 22 januari 2021 met elkaar online, dus geheel coronaproof over in gesprek.

Klinkt dit goed? 

In deze online workshop leer je de basisprincipes van de werking van een aantal stenen. Deze stenen passen bij de 7 (hoofd)chakra’s.

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. Ze werden bijvoorbeeld als amulet of zegel gedragen. Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.

Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Maar ook in huis geplaatst, bijvoorbeeld een edelsteen in ruwe vorm als sfeerlicht, of in vorm geslepen als bol of piramide zal de steen werkzaam zijn. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden bij een healing of ritueel en als elixer.

Edelstenen en mineralen moeten aansluiten bij persoonlijke wensen of klachten. Deze keuze van een edelsteen kan op verschillende manieren tot stand komen. Op basis van kleur en bijbehorend chakra, omschrijving van klacht of werking of bijvoorbeeld op basis van sterrenbeeld of geboortemaand. Maar belangrijker is eigenlijk nog om af te gaan op eigen intuïtie of gevoel. Welke edelsteen “voelt” goed? Welke edelsteen vind ik het mooiste of spreekt mij het meeste aan? Voor een optimale werking is het verstandig om edelstenen vóór gebruik te reinigen en één keer in de zoveel tijd opnieuw op te laden. Breekt de edelsteen of verliest hij zijn kleur? Dan is misschien het moment daar, om een nieuwe edelsteen uit te zoeken. Uiteraard is het bij klachten altijd verstandig om een arts te raadplegen.

Verdere info:

Wil je meedoen? mail  kidogoshiatsu@live.nl of whatsapp 0649836594

Kosten: 37,50 (setje stenen en deelname workshop)

Wanneer: nog nader te bepalen. Bij interesse graag een mail sturen

Je krijgt vóór de workshop een setje met 8 stenen thuisgestuurd. Deze 8 stenen komen allemaal aan bod in de workshop. Naast deze 8 stenen worden er nog een aantal stenen behandeld.

Pas na betaling is de deelname definitief en dan ontvang je de stenen.