Vergoedingen & tarieven

Vergoedingen

Laatste nieuws:

Ook in 2019 wordt shiatsu therapie door de meeste verzekeraars vergoed.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Soma Therapeuten (NVST) www.nvst.nl. Deze heeft een klachten- & tuchtregeling. Volledigheidshalve verwijs ik u hiervoor naar de website van de NVST. Verder ben ik geregistreerd bij de RBCZ, een beroepsregister. www.rbcz.nl. Ook sta ik in de Zorggids.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden onder bepaalde voorwaarden (deels) de kosten van een shiatsu behandeling wanneer u aanvullend verzekerd bent. Op de website van de NVST vindt u een overzicht van verzekeraars en hun vergoeding. www.nvst.nl/zorgverzekeraars.  Consulten en behandelingen die uit de aanvullende polisvoorwaarden worden vergoed, hebben geen invloed op uw eigen risico (tenzij apart afgesloten). Raadpleeg eerst uw polis of neem contact op met uw verzekering, om teleurstelling te voorkomen.

In 2016 heb een CPION geaccrediteerde opleiding Medische Basiskennis gevolgd en ben cum laude afgestudeerd. Hierdoor worden ook in 2018 en 2019 behandelingen vergoed door vrijwel alle verzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten kosten van uw eigen risico. Voorts verwijs ik u naar het privacy reglement.

De behandeling dient contant afgerekend te worden. U krijgt een nota mee die u kunt indienen bij uw verzekering.

Ook is het raadzaam om bij klachten eerst uw (huis)arts te raadplegen. U heeft geen verwijzing nodig.

 

Tarieven: (vanaf 1 januari 2019 worden de tarieven):

Shiatsu behandeling €56,00 * (per 1-1-2019 €60,00)

Guasha behandeling €56,00 (per 1-1-2019 €60,00)

Lomi Lomi massage €72,50 (1,5 uur, alleen vrouwen) (per 1-1-2019 €75)

Reiki / trance healing €42,50

Voetreflexmassage €42,50

Guasha gezichtsbehandeling €25,00 (30 min)

Cadeaubon: In overleg, vanaf 25,00 euro

* In bijzondere gevallen is het mogelijk om bij u thuis een behandeling te geven. Tarieven in overleg.

*Let op: alleen shiatsu therapie komt voor vergoeding in aanmerking. Het indienen van de nota komt voor uw eigen verantwoording. Niet vergoede behandelingen kunnen niet worden verhaald op Kidogo.

Uiteraard vindt behandeling plaats met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Behandeling geschiedt echter op eigen risico.