Kidogo Workshops

Kidogo workshops helpt je je talenten te ontwikkelen en nieuwe inzichten te krijgen in je eigen ontwikkeling door concreet inzicht te bieden in jouw talenten en kwaliteiten. De trainingen bestaan uit 20% theorie en 80% oefenen.

 

Workshop: De WK voetbalfinale: Nijmegen, Eindhoven, Amsterdam of Barcelona

In de vorm van een management game kunnen teams (bedrijven, sportclubs, politieke organisaties) op een andere manier leren samenwerken. Iedereen speelt een rol. Binnen die rol ga je die vaardigheden gebruiken waar je goed in bent, of die je juist wilt ontwikkelen.

Deze game is speciaal ontwikkeld door Kidogo workshops. De workshop wordt georganiseerd op aanvraag. Minimaal aantal deelnemers 10 personen).

Excellent Onderhandelen

Een tweedaagse training voor groepen / teams / bedrijven. In deze leer je de methodes om principieel te onderhandelen, gebaseerd op de Harvard Methode. Naast de ‘harde’ kant van onderhandelen, is er vooral ook aandacht voor je eigen houding. Hoe zit jij in je vel? Sta je stevig met beide benen op de grond? En je leert hoe je ook door je eigen houding ((non)verbaal, mentaal en fysiek) invloed hebt op de onderhandelingssituatie waarin je zit. Na het volgen van deze training ben je echt in staat effectiever te onderhandelen in zowel je werk als privé leven.

Shiatsu voor ouder en kind

In de workshop leer je een aantal basistechnieken om je kind (of elkaar) op een fijne en zachte manier te masseren/ aan te raken. Bijvoorbeeld om rustig in je hoofd te worden, de rug en schouders te ontspannen, om lekkerder in je vel te zitten. Het zijn eenvoudige technieken die je in het dagelijks leven kunt toepassen, bijvoorbeeld voor het naar school gaan, of voor het naar bed gaan. Maar uiteraard kun je er ook heerlijk de tijd voor nemen. Shiatsu kan over de kleding heen, maar ook op de blote huid. In de workshop werken we over de kleding heen. Voor de kinderen die dat prettig vinden is er ook gelegenheid op de blote huid gemasseerd te worden met massageolie.

 

 

Stuur een mail naar kidogoshiatsu@live.nl als je op de hoogte gehouden wilt worden over een volgende workshop.